Vanliga frågor

  • Wow! Era kartor är fantastiska! Hur kommer det sig att jag inte hört talas om er tidigare?

Vi har smugit igång lite "under radarn", men från och med slutet av sommaren 2018 är vi i full gång och producerar färdiga kartor. 

  • Jag hade så gärna velat ha en karta över mitt alldeles egna lilla smultronställe, kan ni göra en sån karta till mig?

Vi jobbar utifrån devisen att allt är möjligt, så alla idéer är välkomna! Den grundläggande förutsättningen är att det finns sjökort över området du önskar ha med på din karta. Det är mycket jobb med att få ihop en karta så prisbilden kommer bli högre än våra ordinarie kartor. Hör gärna av dig för ett kostnadsfritt förslag.

  • Varför har ni inte med det där speciella grundet, den där unika holmen, den klassiska badstranden etc? 

För att kunna producera en karta måste vi skära ner på detaljrikedom. Skulle varje holme, grund osv. vara med skulle kartorna blivit allt för komplicerade att tillverka. Men tycker du att vi missat något fundamentalt så hör bara av dig. Vi blir jätteglada för all information vi kan få.

  • Varför är inte era kartor inglasade?

Vi har valt att ta fram våra egna minimalistiska ramar då vi tycker de passar kartorna perfekt. När vi provade att glasa in kartorna tyckte vi att de förlorade lite av sin tredimensionella look och valde därför att köra utan. Du kommer förstå när du ser kartan med egna ögon!

  • Om jag beställer idag, när kan jag förvänta mig att få kartan levererad?
I dagsläget är våra möjligheter att lagerhålla kartor begränsat, vilket gör att vi tillverkar kartor på beställning. Om du beställer idag skickar vi inom 24 h information om uppskattad leveranstid. Ungefärlig leveranstid i dagsläget är ca 3 veckor.